Product care:

Leren tassen;Om nog langer plezier van je tas te hebben is het belangrijk om de tas goed te onderhouden. Gebruik om uw product te reinigen een lichtvochtige doek. Als de tas vervuild is maakt dan geen vegende beweging maar dep zachtjes. Elk product is voorzien van een rubberen coating wat in het leer zit verwerkt. Vanwege deze rubberen coating zijn de producten al voorzien van een waterafstotende coating en is het niet nodig om de tas direct in te spuiten met een waterbestendige spray of een andere beschermingsspray. Ons advies is om dit na enkele maanden, na de aankoop in te spuiten met leerbescherming. Pas wel op met de tassen die een suede of metallic afwerking hebben. De suede tassen kunnen niet tegen een leerbescherming, de metallic tassen lichtjes inspuiten vanaf een gepaste afstand.

Roestvrijstalen sieraden;Al onze sieraden zijn gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal. Roestvrijstaal is een duurzaam materiaal dat voor een lange periode in goede staat blijft. Roestvrijstaal zal nooit zwart worden en maakt het polijsten van de sieraden overbodig. Toch zijn de sieraden niet onverwoestbaar, maar met de juiste zorg houd je je sieraden het langste mooi. Hierbij wat tips:

– Vermijd de blootstelling van je sieraden aan water, parfum, bodylotion, zweet en chemicaliën. Hierdoor kan de (rosé)gouden laag aan de oppervlakte slijten en kan het stenen bolwerk vernietigd worden. Daarnaast kunnen de sieraden hun glans verliezen.

– Voor het schoonmaken van je sieraden kun je een beetje afwasmiddel gemengd met water gebruiken. Wees wel voorzichtig met de steentjes en was de sieraden niet te vaak. De lijm van de steentjes kan hierdoor loslaten. – Doe je sieraden af voor het slapen gaan.