Achter Lvt bags zit Leanne Visscher en heeft Lvt bags opgericht in 2017. Lvt bags is begonnen met de verkoop van leren tassen, maar heeft zich inmiddels uitgebreid met een prachtige collectie sieraden. altijd al gek geweest van tassen en sieraden. Echter kon ik moeilijk sieraden en tassen vinden wat echt paste bij mijn stijl; strak, minimalistisch, tijdloos en klassiek. Wanneer ik de perfecte sieraden en/of tas had gevonden, liep ik tegen de volgende problemen aan; niet van goede kwaliteit of, ver boven mijn budget.

  Vanuit dit probleem is lvt bags ontstaan. 

Lvt bags staat voor kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. 

Lvt bags is een betrouwbare site, u kunt in een veilige omgeving shoppen & natuurlijk het belangrijkste: veilig betalen. Niet goed? geld terug! binnen 5 dagen nadat ik de retourbestelling van u heb ontvangen staat het aankoopbedrag terug op uw rekening. Daarnaast stellen wij open en eerlijkheid juist op prijs. Suggesties, opmerkingen of tips? Mail ons, wij ontvangen dit met open armen. Wij willen dat uw ervaring met Lvt bags vertrouwd en aangenaam is.

Wat ik wil aanbieden met Lvt bags, is de mogelijkheid om prachtige items  te kunnen kopen zonder dat je hier te veel voor betaalt!