Betalen;

Bij Lvtbags is betalen en bestellen 100 % veilig. U betaald in een beveiligde betaalomgeving, wat wordt aangeboden door uw bank en Mollie payments

De artikelen in de Lvtbags webshop kunnen betaald worden met iDEAL, VISA, MasterCard, en PayPal en klarna. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Betalen met iDeal Met iDEAL kunt u betalen met het bekende internetbankierprogramma van uw bank. Als u klant bent bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Van Lanschot dan kunt u gebruik maken van iDEAL. 

-Hoe verzilver ik mijn kortingscode?

Dit kan je doen bij stap 2 in het winkelmandje. Je ziet een overzichtsscherm waar staat dat je een coupon kan toevoegen. Hier kan je kortingscode verzilverd worden, het kortingsbedrag wordt automatisch van het gehele bedrag afgetrokken. 

-Betaling is niet gelukt, wat moet ik nu doen?

Het kan helaas voorkomen dat het betaalproces vast loopt of een foutmelding aangeeft. Dit betekend niet dat de betaling altijd is mislukt. Check eerst even tussen je bankafschriften of het bedrag eraf is gegaan. Zo ja, komt de betaling ook bij ons binnen. Twijfel je? Neem gerust contact op met ons via; 0613993841. Je krijgt ook altijd een bevestigingsmail wanneer de betaling geslaagd is, deze krijg je vaak direct nadat de betaling voldaan is. 

-Ik heb geen bevestigingsmail binnen gekregen, is de betaling mislukt?

Nee hoor, dat hoeft niet altijd. Het kan voorkomen dat ons systeem een storing heeft of op dat moment wat trager is dan normaal. Check eerst je bankafschriften en neem anders contact met ons op.