Retourneren:

Wilt u een artikel retour sturen? Dat kan. Klik hier om uw zending te retourneren (alleen wanneer u een track en trace code heeft gekregen). U komt dan in ons retourportaal, hier kunt u gemakkelijk en snel een bestelling retourneren. U hebt 14 dagen bedenktijd, binnen die 14 dagen moet uw bestelling dan retour opgegeven zijn. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, wordt het geld teruggestort op uw rekening. 

Retourneren is geheel kosteloos, u kunt uw pakketje inleveren bij het dichtstbijzijnde post nl postkantoor. 

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, verzenden we veel sieraden zonder track en trace code. Wilt u een pakketje zonder track en trace code retourneren, dat kan natuurlijk. Neem contact op met ons via info@lvtbags.nl, graag vermelden om welke producten het gaat en wij helpen u verder

Voorwaarden:

Als u een pakketje wilt retourneren, dan zijn hier verschillende voorwaarden aan verbonden. Ook staan deze benoemd in de algemene voorwaarden.

  • Binnen 14 dagen na ontvangt dient de bestelling te worden geretourneerd. 
  • Het artikel dient in originele staat te zijn en is voorzien van de originele labels en etiketten. (Indien redelijkerwijs mogelijk) dient het artikel te worden teruggestuurd in de originele verpakking
  • Het artikel moet onbeschadigd en niet gedragen zijn. 

Let op! De bezorgkosten worden alleen terugbetaald wanneer alle producten geretourneerd zijn. Houdt u toch nog 1 product? Dan worden de bezorgkosten niet terugbetaald.