leren pasjeshouders roze

€ 35.00 incl. btw
2 Items
Nieuw product

   Gratis verzending vanaf de 25,-

   Veilig betalen met o.a. IDEAL, PayPal en Klarna achteraf betalen.

   Vandaag besteld is overmorgen in huis.

   Voor vagen over bestellen, betalen of retourneren klik hier, of op de button van de whatsapp.

Meer details

- +

Deze leren pasjeshouder is ontworpen in en afkomstig uit Italië. Binnenin zit er een groot vak en daarnaast zijn er nog 6 andere vakjes waar u uw pasjes in kunt opbergen. Daarnaast is deze leren pasjeshouder makkelijk om mee te nemen.

Product care: Om nog langer plezier van je tas te hebben is het belangrijk om de tas goed te onderhouden. Gebruik om uw product te reinigen een licht vochtige doek. Als de tas vervuild is maak dan geen vegende beweging maar dep zachtjes. Elk product is voorzien van een rubberen coating die in het leer zit verwerkt. Vanwege deze rubber coating zijn de producten waterafstotend en is het niet nodig om de tassen direct in te spuiten met een waterproof-spray of een andere beschermingsspray. Ons advies is om het product enkele maanden na de aankoop in te spuiten met leerbescherming. Pas wel op met de tassen die een suède of metallic afwerking hebben. De suède tassen kunnen niet tegen een leerbescherming, de metallic tassen minimaal inspuiten van een gepaste afstand.

Wij weten het: betalen is het minst leuke deel van (online) shoppen. Toch proberen wij ervoor te zorgen dat onze producten jouw geld waard zijn en je er veel plezier van zult hebben. Bij Lvt bags kun je 100% veilig afrekenen met diverse betaalmethodes zoals Klarna, IDEAL en Paypal

Write a review

Mystery box

Mystery box

   Gratis verzending vanaf 25,-

   Veilig betalen met o.a. IDEAL, paypal en Klarna achteraf betalen

   Vandaag besteld = overmorgen in huis

   Voor vagen over bestellen, betalen of retourneren klik hier, of op de button van de whatsapp.

UPSELL PRODUCTS